DAILY / SNART DAX IGEN!


DAILY / FREDAGS MYYYYS


Rebecca är en underbar människa, igår hade vi en supermysig kväll. Hon lagade till och med min önske middag, lövbiff, bearnesås och klyftpotatis! Hur söt som helst! Efter allt mys så gick vi till Harrys med massa hockey killar och skakade rumpan!

INSPIRATION / JAG VILL HA ETT PAR NYA PRIKIGA STRUMPBYXOR


Mina gick ju sönder efter första festen!!

NEWS / FASHION BY GLITTER


DAILY / NYA PLASTBLOMMOR TILL VARDAGSRUMMET!


Haha, yes nu blev det plastblommor i stället för vanliga så slipper de dö!!

INSPIRATION / HUNTER ♥


DAILY / ANTINGEN ELLER, ELLER INGENTING


Väntar på att Mickisen ska komma hem för då tänkte jag börja laga kyckling och ris! Vet inte om jag ska träna ikväll eller om jag ska åka upp till Fridhem med med några kompisar och ha kul! Eller om jag ens orkar något av det!

OUTFITS / DAGENS DETALJER OCH LITE OM PALJETTER!




Jag har kommit på en sak som jag hatar, eller i alla fall mindre gillar.. Tänk er en snygg pajett topp/klänning, hur fint som helst, men så vänder man och kollar på baksidan av toppen/klänningen.. Då är det enfärgat fult tyg och inte en enda paljett så långt ögat kan nå! Jag har själv en sådan topp men ändå! Om jag hade varit kläddesigner så hade jag inte gjort så med paljetterna, det ska vara paljetter runt hela plagget!!

Denna tröja har faktiskt paljetter runt hela tröjan, nöjd! :D

OUTFITS / DAGENS


DAILY / ANGÅENDE ANKOR


Varje dag när vi går till skolan så går vi på trotoaren precis jämte havet. Där precis vid kanten brukar det alltid simma ankor. Och därför har det alltid kommit upp massa diskussioner om just ankor. Som tex en grej vi har tänkt på mycket är om ankor har en tunga och om de i så fall kan slicka på isen (det har varit is på havet där vi går förbi nu ett tag). Hmm.. bra fråga tycker jag!Vi har tyvärr inte hittat något om det på internet men det kanske är någon av et som är proffs på ankor?!

DAILY / BORT MED ALL SNÖ TACK!


Massa tåg är inställda och försenade! Jag kanske inte kommer till Borås imorgon! :(

DAILY / MYS :)


Nu sitter  jag hemma hos Rebecca och myser. Jag, Rebecca och Cissi har nyss kommit hem från pizzerian! Jag har inte varit hemma på hela dagen! Måste nog snart gå över gatan, hem till mig och dra täcket över huvudet!!

DAILY / VÅRAT INTERNET FUNKAR INTE...


Förresten så funkar inte vårat internet hemma i Karlshamn heller! Det kommer antagligen inte fungera för ens på måndag eller tisdag typ. Tur att jag åker til Borås i helgen så hemma hos mamma och pappa finns internet! :D

DAILY / A LOT TO DO!


Nu är de mycket att göra i skolan igen, som jag nog har sagt tidigare så gör vi en ljudsaga som handlar om Rödluvan och vargen, en slags ny version! Det är väldigt roligt faktiskt men mycket att göra, lite tid till deadline! Usha, men imorgon kväll är det inläming!

DAILY / YES, I WANT THIS PLEASE!


DAILY / THE MORE I THINK THE MORE I WISH


Idag har jag varit i skolan mellan 9 och 17. Man hinner inte med så mycket när man kommer hem känns det som. Men idag har jag i alla fall hunnit med att träna box på gymmet, sedan lagade jag en lasage som blev hur god som helst, är riktigt stolt över mig själv! Haha. Nu sitter jag bara i soffan och tar det lugnt, har mailat lite och fixat lite annat som måste göras ibland! Imorgon blir det att spela in en ljudsaga i studion, haha, vi får se hur det går!! Puss och Kram :)

NEWS / UNDERWEARS


Lindex

DAILY / JUST SMILING AT THE SOUND

Jag har haft Harry Potter maraton hela dagen med Sandra! Haha, fast vet inte om man kan kalla det maraton när vi bara såg första och andra filmen, fast vi satt konstant i soffan från kl 14-18.30! Filmerna är ju hur långa som helst! Men vi hade riktigt mysigt i alla fall! Jag har haft en riktigt rolig helg över huvud taget, först utgång i fredags, sedan mys, thaimat och melodifestival med Mickes famlilj igår och massa film idag!!

PICTURES / FRIDAY I'M IN LOVE!







OUTFITS / 19 FEBRUARI 2010



Orkade inte göra så mycket med migsjälv idag, så det fick bli lite lockar i håret och en stor härlig tröja på mig. Hade faktiskt ett par sammetsleggins också!!

NEWS / LET HIM KNOW THAT YOU KNOW BEST


Ny bustier från Lindex

DAILY / VILKET VÄDER!


Jag och Rebecca har varit på stan en stund och herre gud vad det snöade!!! På tal om ingenting så hade jag tänkt vara hemma ikväll och bara ta det lungt, men så blev det inte!! Ska upp till Felicia på Fridhem först och förfesta med massa sedan får vi se vart de bär av. Endel ville till skolans kår och har fest ikväll, men det vet jag inte om jag är så sugen på... Hellre Mingel eller Harrys!!

DAILY / BODY BALANCE!

Body balance på motiva idag var underbart! Gå på det passet om ni kan!! :)

INSPIRATION / WHO THE **** IS CHANEL?



Haha, den första t-shirten är ju underbar! Jag vill helst ha båda två!! Modekungen.se

PICTURES / TVÅ BILDER FRÅN PLÅTNINGEN!

Makeup, Fotograf och Redigering Sanna Lundberg, Modell Emma Brändmark.

Makeup Sanna Lundberg, Fotograf och Redigering Rebecca Risell, Modell Emma Brändmark.

 

Tack tjejer för en underbar dag! ♥

 


DAILY / DET ÄR MIN NAMNSDAG IDAG!


Idag är det Frida dagen :D

DAILY / HICK.HICK.HICK.HICK

Jag har sådan där enorm hicka som man kan ha ibland, hickar hur högt som helst! Haha. Nu ska jag ta på mig träningskläder och ta mig bort till gymmet!!

PICTURES / SNÖPRINSESSA

Idag har duktiga Sanna Lundberg sminkat mig och sedan så fotade hon och Rebecca Risell mig i snön ute på klipporna! Jag skulle se ut som en snöprinsessa eller något sånt. Haha, vi får väl se hur bilderna blir sedan! Sminket ser ni ju lite på bilderna ovan!


DAILY / A NEVER ENDING STORY


Nu ska jag göra iordning mig lite sedan bär det av till Karskrona och kolla på hockey!!

PICTURES / LOVE♥


DIY / PLASTICBAG


Nu har jag sytt och grejat igen.. Denna gången blev det en väska i genomskingilg plast! Jag använde mig av en genomskinlig vaxduk och sydde den som en väska!

DAILY / MITT ÄLSKLINGS HALSBAND HAR GÅTT SÖNDER!


Fick detta halsband av min älskling första julen vi var tillsammans och idag gick det sönder :'(

NEWS / SPEGEL, SPEGEL PÅ VÄGGEN DÄR...


Vi har köpt en ny spegel, jag bara älskar den. Lite gammaldags stuk sådär! FINFINT!

DAILY / SEMLOR PÅ FETTISDAGEN ♥

Haha, jag köpte semlor innan och nu har vi ätit upp dem innan jag han ta kort på dem och allting! Jaja, så är det, de var riktigt goda i alla fall!! ♥

OUTFITS / TODAY: STRIPES.


DAILY / LITE NYA TYGER SOM JAG SKA SY NÅGOT KUL AV..




DIY / MIN HEMSIDA SER UT UNGEFÄR SÅ HÄR!







DAILY / WE ALL NEED TRAINING!


Nu ska jag till gymmet och köra lite box!!

DAILY / THE SUN WILL SHINE TOMORROW


Jag har varit dålig på att fota och dålig på att göra annat än att plugga nu i några dagar! Det ska det snart bli ändring på hade jag tänkt, imorgon är det nämligen inlämning och redovisning för min hemsida! Efter det är jag ledig ända till på måndag!! Hur skönt som helst!!

DIY / GLAD ALLA ♥ DAG!

♥♥♥♥♥♥♥                    ♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥          ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥       ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥   ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥
♥♥♥



DAILY / MATCH PÅ ALLA HJÄRTANS DAG


Micke spelar match idag på alla hjärtans dag!! Inte jätte roligt kanske, men vi ska i alla fall mysa lite ikväll. Vi ska laga lax med rom sås och potatis, till efterrätt blir det jordgubbar doppade i vit choklad med glass om vi orkar. Det kanske blir räkor till förrätt med men har inte bestämt mig om det än..

Kul att Mickes förening skaickade mail till alla tjejer där det stod att den killan man tog med sig till matchen fick gå in gratis. Bara det att de flesta har ju killar som redan är på planen och spelar eller som hjälper till på annat sätt. Och vilken kille vill följa med mig på alla hjärtans dag och kolla på min kille när han spelar hockey?! Lite kontigt tycker jag!

NEWS / MICKES NYA JEANS



Micke kom fram och kramade mig en dag och frågade varför jag bara la ut mina nya kläder på bloggen oh inte hans med..haha så himla söt. Så en dag när han hade köpt ett par nya jeans så sa jag till honom (på skoj, trodde aldrig att han skulle göra det) att han skulle ställa sig och posa så jag kunde ta en bild på dem. Och sagt och gjort, han ställde sig så fint framför våran vita vägg och vände och vred sig framför kamerablixtrarna. Så nu får jag ju vara sen så snäll flickvän så jag lägger ut hans jeans här på bloggen. Evisu jeans från stayhard.se. Snygga va?!

DAILY / MELODIFESTIVALEN


Jag får alltid en lite speciell glad och lycklig kännsla i kroppen när det vankas melodifestival. Vet inte riktigt varför, kanske är det för att vi alltid har haft en lite extra mysig kväll som tradition hemma i Borås. Kanske för att det är en salig blandning av låtar som är både bra och mindre bra, vissa låtar får man nästan en lite hat kärlek till.


DAILY / GÖR EN EGEN HEMSIDA!


Nu är det mycket i skolan, håller på att bygga upp min egen allra första hemsida från start!! Det är svårt men väldigt roligt!! Ni kommer säkert få se en tjuvkik sen men vet inte om jag kommer publicera den!! Vi får helt enkelt se..

DAILY / BLONDIE

Nu ska jag och Micke gå till Sandra och Hugo! Micke ska nämligen bli BLOND!!!!

DIY / NÄRMARE TITT PÅ MITT TRYCK PÅ LINNET


NEWS / TOPPEN KOMMER FRÅN CUBUS


Toppen som jag hade på mig i lördags har jag köpt på Cubus! (49kr på rean, ett riktigt fynd!)

DIY / FASHION.VOGUE.STYLE.MODE

Linnet före och efter. Jag har gjort texten med textilpennor. Det tog väldigt lång tid eftersom man nästan fick dutta på färgen så jag blev riktigt nöjd faktiskt!!


OUTFITS / LÖRDAGENS FEST OUTFIT



NEWS / NYTT TILL KAMERAN


UV-filter

PICTURES / VILL KUNNA TA SÅNNA HÄR BILDER!


Denna bilden är från min kamera men det är inte jag som har tagt den! Funderar på hur man tar sådana.. Någon som har tips?

DAILY / HIMLA FINA SKOR VA?!


Dessa skorna fick man om man blev medlem på Motivasportclub här i Karlshamn nu efter nyår! Fin present tycker jag!

NEWS / GINATRICOT


En ny tröja från Ginatricot. Gillad den starkt, vet egentligen inte vaför för den känns rätt vanlig men man kan säkert piffa upp den lite!!

DAILY / MY MORNING


Det blev ett lite mystiskt stömavbrott i lägenheten innan! vet inte vad som hände, allt bara dog och sedan efter någon minut kom det tillbaka igen! Efter det gick jag till gymmet och körde lunch spinningen, skönt att träningen redan är gjort! Funderar lite på vad jag ska laga för lunch till mig själv...

DAILY / -


Nu ska jag dra till gymmet, 55 minuter spinning väntar!

DAILY / WEBBDESIGN OCH PLAYTONES



En lite komisk sak som jag måste berätta är att vi håller på med Webbproduktion nu och den kursen hålls av Mattias Scertell och det är han som spelar kontrabas i Playtones som vann dansbandskampen. Så vi har tyvärr inte sett till honom än eftersom han är på turné, han skickar bara uppgifterna till skolanshemsida. Lite dumt är det ju allt för kursen har hållt på i 3 veckor och nu är det bara en och en halv vecka kvar så vi får väl se om han dyker upp...

INSPIRATION / ORANGE


orangenagellack från depend

DAILY / SISTA HELGEN I JANUARI


DIY / LOVE.FASHION.VOGUE.STYLE.MODE



Jag tänkte måla lite på ett vitt linne idag, har gjort lite skisser men får se hur det blir!

DAILY / SATURDAY NIGHT



I lördags träffade jag massa kompisar från Borås och det började med sabines 20 års fest, sedan vidare till Bränneriet och träffade mina gamla klasskompisar (underbart♥) och efter det utgång med hela gänget på X&Y! Kvällen var den bästa på länge men tyvärr gick den alldeles för fort!!

DAILY / HEMMA I KARLSHAMN



Ja igår blev det en lång hemresa, dock inte som förra gången. Igår tog det bara 4 ch en halv timma! Men det är riktigt segt att åka själv. Min bästa kille hämtade mig på stationen och jag fick en bamsekram, hur mysigt som helst hade vi igår kväll!! Imorses vaknade jag att det lät som att huset skulle rasa sönder. Men det visade sig vara snöskottaren och en lastbil som tog bort alla snöhögar på våran gata!

DAILY / FREEEEEEDAAAAAGSMMMMYYYYYS


Skulle egentligen varit med Emma Andersson ikväll men så blev det tyvärr inte.
Får sitta och mysa med mamma och pappa framför tvn istället och det är ju inte helt fel heller.
Jag är ju inte hemma allt för ofta, senast var över jul.

OUTFITS / ZEBRA.



DAILY / MAKE IT YOUR OWN


Gillade Lars Wallins reklam för han smink, hur snyggt är inte detta kollaget? Hans smink går att köpa på bland annat nelly.se och eleven.se!

DAILY / FJÄRDE.FEBRUARI.TVÅTUSENTIO


Igår så blev det en dag med plugg och sedan var jag med Elin, vi var nere i stan en stund, fikade på Viskan och sedan var vi duktiga och gick hem! Mamma hade lagat god tacos när jag kom hem!! Skönt att vara i Borås lite!

DAILY / HOME ♥



OUTFITS / OUTFIT 10 02 04



NEWS / GINATRICOT


199KR

DAILY / VERY, VERY, VERY... BAD DAY!


Denna dagen har varit en riktigt dålig dag!
Den började med att jag städade nästan hela lägenheten, sedan packade jag massa kläder och saker som jag skulle ha med mig till Borås. Vid 10 tiden gick jag med all tung packning och i slask till stationen i Karlshamn. Tåget var försenat 40 minuter! När jag väl kom på så stängde de av de tåget för att de var alldeles för mycket försenat så då fick jag hoppa på en buss i Ronneby till Bergåsa istället. Så då missade jag mitt tåg vidare.. Jag fick allstå vänta utomhus i bergåsa i lite mer än en timme till nästa tåg kom. Därefter fick jag åka vidare till Emmaboda hoppa av och byta tåg direkt till Alvesta. I Alvesta fick jag vänta 3 HELA TIMMAR (!) på att nästa tåg till Borås skulle gå. Så efter många om och men så hamnade jag i Borås kl 7 istället för kl 3! Helt sjukt! På denna tiden han jag läsa hela chic, hela cosmopolitan (båda ut och in,bak och fram), äta en hel påse riesen plus att jag upptäckte att jag inte hade med mig mitt minneskort till systemkameran! Så det blir till att köpa ett nytt som jag kan ha i helgen annars blir det inga bilder!

Usch vilket långt inlägg, nu är jag trött efter 9 timmar på resande fot!
Godnatt på er!

NEWS / PALJETTKAVAJ


Från Vila, 150 kr på rean!

DAILY / Blablabla..

Ibland vill man göra så himla mycket och allt går tyvärr inte att hinna med! Har haft riktigt mycket i skolan nu och imorgon förmiddag åker jag hem till borås, fem timmars resa väntar!! Föresten måste jag säga grattis till Jackie och Patrik som vann Paradise hotell idag!! Godnatt, puss!

DAILY / BORÅS.BORÅS.BORÅS


Nu är resan till borås bokad! På onsdag åker jag hem! Gött! Synd att Greta och andreas åkte ut i Paradise by the way! Men har man gett sig en i leken får man leken tåla! Godnatt!

DAILY / BOX PLUS SPINNING


(Över delen på byxdressen!)

Ja min kamera är fortfarande hemma hos Sofie så det blir inga roliga nya bilder och snart ska jag dra till gymmet, ska köra box och spinning idag så jag kommer vara helt död ikväll! Förövrigt så ska jag kolla på paradise ikväll när jag kommer hem med!!!

DAILY / JAVASCRIPT


Vi håller just nu på med Javascript i skolan! Skit svårt!!