DAILY / 02.27

Sitter fortfarande i skolan, deadline kl 9 imorgon och Premiere vill inte exportera ut våran fil! Lolipop, vad kul vi har! NOT!

OUTFITS / DEADLINE


Leggins från H&M och Hunter stövlar!

Idag regnar det och då passar jag på att ta på mig mina Hunter! Gillar dem som tusan! Vi sitter i skolan fortfarade och deadline är kl 9 imorgon bitti så vi får se om vi får sova någonting i natt!! Önska oss lycka till ;)

OUTFITS / ARMEN


Armband från Kappahl.

OUTFITS / ME TODAY!



DAILY / LÅNG DAG I SKOLAN IDAG MED!


Idag var jag i skolan mellan 8 på morgonen och halv 10 på kvällen! Jobbig dag men vi har fått en hel del gjort i alla fall. Nu har jag gjort klar min stad i Maya med, måste bara få hjälp med kameran så min lilla stad kan snurra med!! Imorgon kommer det säkert bli en ännu längre dag i skolan, sista dagen innan inlämning! Allt små pill måste på plats!! Jaja, nu är det dax för sängen!!

OUTFITS / DAX ATT SÄTTA IGÅNG ATT JOBBA MED MUSIKVIDEON IGEN!


Jacka från H&M och Converse!

OUTFITS / TRÖJA FRÅN WE, TOPP FRÅN GINATRICOT OCH LEGGINS FRÅN ZARA!


Lite sliten idag, men jag ska ju bara vara i skolan ändå! ;)

DAILY / WEDNESDAY.


Asså egentligen ahr jag inget kul att berätta efter som jag bara har varit i skolan än så länge dennna vecka! Längtar till på fredag då det är inlämning och redovisning. Sedan blir det i och för sig jobb i helgen men det händer en hel del kul också!!

DAILY / IN SCHOOL



Sitter redan i skolan och väntar på resten av projektgruppen. Jag var här mer än en halvtimme för tidigt men ändå han jag måla naglarna i morse ;) Jag kom hem vid halv tio från skolan igår och kom hit före 8 idag! Ibland är det grymt mycket att göra!!

DAILY / LALALALALALALALALALALAL


Jag sitter fortfarande i skolan och grejar med projektet, idag har allt rullat på ganska bra faktiskt! Lite segt ibland bara! Men så är det ju! Idag när jag gick till skolan så luktade det så gott av asfvalt, du vet så där när det har regnat och sedan kommer solen fram. Det brukar mest kännas på varma sommardagar efter en liten regnskur. Hur gott som helst i alla fall, gick och sniffade hela vägen! Hihi.

För övrigt så trallar jag på våran musikvideo låt HELA tiden. LALALALALALALALALALAAAALLALALA.

NEWS / MICKES NYA PLATTÅNG!


Hihi, hur söt och liten är inte den här då? Det var den som hade ett fodral där det stod Princess på! Haha.

OUTFITS / STRIPES . JACKAT . SKIRT



Randigt linne från Ginatricot, kjol från H&M, Kavaj från Ginatricot och örhängen från Glitter.

DAILY / YOU DON'T NEED MAGIC TO DISAPPEAR. ALL YOU NEED IS A DESTINATION.


Igår när jag kom hem från skolan hade vi inget internet hemma, det var något fel i hela huset. Men nu på morgonen funkar det perfekt! Det blev en lång dag i skolan igår och hela kvällen satt jag med min stad i Maya. Nu är det inte mycket kvar. Kanske kan få lite hjälp idag i skolan med det sista! Fast vi har sjukt mycket att göra i skolan idag! Skulle inte förvåna mig om jag kom hem efter kl 10 ikväll!

OUTFITS / SOMMARSKORNA ÅKTE FRAM IDAG!


Skor från H&M och leggins från Veromoda.

OUTFITS / 12.48


Idag blev det en enkel tröja från Kappahl och ett par gråa jeansleggins.

DAILY / JUST PROBLEMS


Sitter i skolan och får ingenting att fungera! Nu har våran dator bestämmt sig för att sova och vi får inte på den! Hel mysko!

DAILY / SANDRA ÄR UNDERBAR!


Fick denna fina ring av henne i fredags! Hon är så himla söt!! Tack söta du!!

DAILY / MICKE HAR KÖPT NÅGOT NYTT..


Det är till honom och det står så här på själva fodralet. Kan ni gissa vad det är?!

OUTFITS / IDAG.


Blommig topp från H&M och slitna jeans från Ginatricot.

DAILY / MAYA

Håller på att fixa ihop min stad i Maya som är en av uppgifterna som jag missade när jag var på Lanzarote. För att inte ha varit med på en enda genomgång så är jag rätt nöjd än så länge! Ska fixa lite mer hur och lite vägar och grejer med. Maya är föresten ett 3d program som man kan bygga upp massa coola saker i!!


DAILY / JOBB OCH SEDAN UTGÅNG!

Känner mig lite stressad just nu. Får se om jag hinner uppdatera lite senare! Nu blir det jobb! Puss

OUTFITS / TRÖTTIS


Känner mig lite seg och trött idag! Men så är det ibland! Jag hoppas att det blir en skön och rolig helg!

DIY / KONSTIGT!



Eh.. Jag har bytt header på bloggen men tydligen vill den bara synas i Explorer och inte i Firefox. Mysko. Eller är det bara jag som inte kan se den?!

DAILY / YOU DON'T FAIL UNTIL YOU GIVE UP


Jag och min lillasyster på Lanzarote. Saknar dig!

Åh, mycket att göra i skolan. Kändes ändå inte som vi kom någonstans ida. Allt bara krånglar hela tiden! Men hoppas vi får lite hjälp imorgon i alla fall!! Nu ska jag lugna ner mig lite med att träna bodybalance! Sedan får vi se vad som händer!

DAILY / FACE LOOK


Nu ska jag göra mig lite tacos, sedan bär det av till skolan. Ska bli kul att se om vi kommer någonstans på projektet idag! Hoppas det! :)

OUTFITS / ZOOM.


OUTFITS / WHITE.



Kavajen är från Ginatricot, linnet från Cubus och kjolen kommer från JC.

OUTFITS / MINOUTFIT.SE



NEWS / ABSOLUTLY FABULOUS NAILS!


viva la diva nr 104

DIY / LIGHTS


pic by Emma Brändmark

DIY / PATTERNS





Design by Emma.

DAILY / MORNING



Idag hade jag egentligen sovmorgon men Micke skulle upp ganska tidigt och han stökade mer än vanligt. Han skulle nämligen packa sin väska för att han ska på spa med jobbet tills imorgon. Efter att han gick vid halv 8 tiden kunde jag inte somna om så jag gick upp och gjorde i ordning honungsmelon och lite mörk choklad. Sedan har jag gjort lite skolarbete som måste göras.

PICTURES / HDR BILD, COOLT VA?!


Okej, jag han inte ens ut, det ösregnar! Längtar tillbaka till Lanzarote. (Bilden är redigerad av mig!)

DAILY / TACOS


Nu ska jag gå till affären och handla lite, Micke ville promt ha tacos och självklart så hade vi inte det hemma. Det ser verkligen ut som om det ska bli regn snart med så det är nog dax att gå rätt snart!!

PICTURES / SER UT SOM OM DET BLIR OVÄDER SNART..



NEWS / BÄTTRE BILD PÅ MINA NYA ÖRHÄNGEN.


Glitter.

NEWS / WILL YOU CONFUSE MY LOVE FOR THE COBWEBS?!


Nya örhängen från Glitter.

OUTFITS / TVÅTUSENTIONOLLFYRATJUGOETT


Allt från Ginatricot ;)

DAILY / JAG VILL SE DIG, JAG VILL VETA VEM DU ÄR!


NEWS / ÅTTAUDDIGTSTJÄRNFILTER


OUTFITS / THIS IS ME


Idag ahr jag på mig en stor stickad tröja som mormor har gjort och storrandiga leggins från Ginatricot.

DAILY / ANANAS, BANAN OCH YOGHURT.


Gott efter ett hårt träningspass.

DAILY / .


Jag och älsklingen har precis bokat in ett spinning pass ikväll.. Ska bli spännande och se hur det går nu när jag inte har tränat på några veckor! Ska verkligen försöka att komma igång igen!!

PICTURES / OUTSIDE



Idag har vi fotat och filmat till vårat projekt så vi har varit ute hela dagen i solskenet. Bland annat har vi klättrat upp på ett ganska högt berg och fotat. Det har varoit jätte mysig faktiskt! Hoppas innerligt att bilderna blir bra!!

OUTFITS / BÄTTRE DAGENS.


Randig tröja från MQ, Linne från Cubus, skor Converse och jeans från Ginatricot.

Ps. Halsbandet är från Lindex, men köpte det för ganska längesedan så vet inte om det finns kvar! Ds.

OUTFITS / TODAY


Linne från Cubus och Jeans med skinndetaljer från Ginatricot.

Nu ska jag starx iväg till skolan, ska bara packa ihop lite små saker! Sedan ska vi fota hela dagen, hoppas att det blir lite fina bilder till musikvideon.

DAILY / I'M HOME


Är hemma från jobbet och det har varit en riktigt rolig dag faktiskt! Ont i fötterna bra! en det går säkert över tills imorgon! Har egentligen inegt roligt att tala om just nu och jag har inte tagit några nya bilder idag heller så et får bli en bild från Lanzarote!! Tur i oturen att vi inte kulle åka hem i fredags istället för förra fredagen! För då hade vi ju fått vara kvar ett tag till i värmen!

DAILY / HEJ SÅ LÄNGE.


Jobbet kallar!

DAILY / SOLIG DAG!


Synd att man inte har tid med att vara ute lite, kanske cyklar till jobbet :)

DAILY / WORK LIKE HELL


Jag har haft fullt upp i flera dagar nu känns det som. Först så var jag uppe på Fridhem i fredagskväll och drack några cider och hade det allmänt bra, drog hem redan vid halv 11 eftersom jag jobbade hela dagen igår och sedan på kvällen kom Sandra och Hugo med en skräckfilm och vi köpte hem kebabrullar. Himla mysig kväll faktiskt! Idag ska jag faktiskt jobba igen!!

DIY / WESC



DAILY / IN SCHOOL


Sitter i skolan och har precis ätit lunch ute! Jätte skönt var det. Nu sitter man inne framför burken igen och ska fortsätta att illustrera!

NEWS / LOVE YOU.


Litet prydnas hjärta från Chilli, skakar man på det spå plingar det!

DAILY / FLUGAN


Micke fyllde ju år igår och han ville inte ha något kalas, men hans familj hade bestämmt sig för överraskninskalas så jag fick lura honom med att låtsas ha bokat bord på restaurang. Så när vi gjorde i ordning oss kom hela hans familj med mat och prsenter, så han blev verkligen jätte överraskad!! Haha. Sötnos! Jag gav honom i alla fall två t-shirts och en fluga! Och det blev en lyckad kväll, trots att han egentligen inte ville ha kalas!

DAILY / RIGHT NOW!


Nu ska jag strax gå till skolan, ska bara få i mig lite frukost! Gick upp vid 7 idag och han göra klart ett skolarbete. Annars så håller vi på att göra en musikvideo till ett band i Kristianstad. Så idag ska vi sitta och illustrera massa sedan på måndag och tisdag blir det filmning!!

OUTFITS / 100416



OUTFITS / IDAG.


Linne från Lanzarote och Kjol från H&M.

DIY / PEOPLE.

 


DAILY / GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING!


OUTFITS / TORSDAGEN DEN 15 APRIL.


Jeans skjorta - Kappahl. Genomskinlig topp - H&M. Jeansbustier - Lindex. Jeansshorts - Gul och blå. Skor - H&M. Hasband - Lindex.

TRAVELS / THE LIZARD


Uscha, läskigt va?! Denna ganska stora ödla satt på en liten buske jätte nära våran pool på Lanzarote en dag! hur läskig som helst!

INSPIRATION / STÄDAT UT VINTERN




Nu har jag städat ut vintern ur garderoben. Känns skönt att bara se fina ljusa och färgglada färger på min klädstång!!

OUTFITS / LANDVETTERFLYGPLATS


Lite sliten ser jag allt ut att vara, men detta kortet togs på Landvetter efter att ha åkt buss och flygplan i massa timmar från Lanzarote. Lånade min lillasysters cykelbyxor och tycker att det är skit snyggt. Ska se till att fixa mig ett par egna!! Ljuset är också jätte mysko på bilden, men men.

Tröja från ginatricot, Klänning från Cubus, cykelbyxor från H&M och skor Converse.

DAILY / MYSIG AFFÄR



Tycker alltid denna affären är så mysig utanför och i skylltfönstrena. Vet inte vad den heter men den ligger i Karlshamn i alla fall. jag har heller aldrig varit inne i den men ska gå in och kika en dag när jag har tid. Tror att de har massa gamla böcker, tidningar och skivor. Man kan säkert hitta lite fynd där!!

DAILY / VILL HA SOOOOOOOOOL OCH VÄRME!


Jag var och solade solarium idag. Villl verkligen hålla kvar den bruna färgen från Lanzarote. Jag tyckte att mitt nagellack blev coolt med lysrören så var tvungen till att ta en bild. Haha.

INSPIRATION / LOVE.LOVE.LOVE.LOVE.LOVE


Dinsko.

OUTFITS / LANZAROTE OURFIT.


Klänning från vila.

NEWS / D&G



DAILY / RIHANNA - RUDE BOY


OUTFITS / OUTFIT.


Tröja från Modström, Linne från ginatricot, byxor från Cheap monday och skor från din sko.

NEWS / VIVA LA DIVA



Hmm. nagellacket gör sig inte riktigt rätt på bilden. Den ät typ mer rosa!

OUTFITS / LITE AV DAGENS


Linne-Ginatricot och byxor från Cheap monday!

TRAVELS / JAG VILL TILLBAKA NU!


Lanzarote.

DAILY / BARA SÅ NI VET SÅ HAR JAG LEVT I:

7555 dagar
eller
181343 timmar

PICTURES / -


DAILY / MASSA MÅSTEN


Nu MÅSTE jag plugga. Måste även söka till en kurs som börjar till hösten och skicka lite mail. Sedan måste jag även sova! Det var en lång dag idag!!

NEWS / BIG BROWN/GREEN EYES


Kanske inte syns så bar på bilden men det är en ny mascara från max factor som jag fick i påskpresent på Lanzarote av mina underbara päron!

DAILY / BACK ON TARCK


Idag har det varit en rellativt stressig dag. Jag var i skolan mellan 9 och 4 och idag fick vi börja med vårat två veckors projekt. Ska bli riktigt kul att göra detta projektet fsktiskt, men det kommer även kräva en massa tid!! Annars så har jag jobbat första gången idag med, back on track!!!

OUTFITS / UNDER YOUR SKIN


OUTFITS / DET ÄR SOLIGT IDAG!



OUTFITS / MINOUTFIT.SE


INSPIRATION / INSPIRATION - FRIDA GUSTAVSSON


pics

OUTFITS / ZEBRADRESSEN


Kappahl. Rayban. Halsband-Lindex.

OUTFITS / FACE AND BACK LOOK



INSPIRATION / ELLE SPRING


Det käns så himla bra att det snart är vår!! Det kommer massa vårtecken och jag fick bland annat denna härliga katalog i veckan!

OUTFITS / MY LOOK


Idag har jag på mig en skinnjacka från H&M, klänning från Ginatricot och skor från Din sko. Det är ett underbart härligt väder ute och jag har nyss kommit hem från en mil lång cykeltur. Efter det fick jag massage av min underbara kille! ♥

OUTFITS / MARTINI + FANTA LEMON




Jag, Hanna och mamma drack den drinken varje kväll, mums!

Kavaj från Ginatricot, Topp från H&M, bustier från Lindex, shorts från Gul och Blå och sandaler från H&M.

NEWS / ETT NYTT RANDIGT LINNE FRÅN LANZAROTE!




INSPIRATION / PUSS PÅ GRÖNT NAGELLACK


Viva la diva.

NEWS / FYRA NYA GODINGAR


Viva la diva!

DAILY / ONE HOME TO ANOTHER HOME


Nu ska jag och Micke åka en lång bilresa från Borås till Karlshamn! Det tar några timmar det!! Ska försöka kolla på en dvd om programet Maya på vägen, så långt mitt batteri i datorn håller då! Ska bli spännande och se vad de programet har att erbjuda!!

OUTFITS / LÄNGTAR TILLBAKA!



Solglasögon - Ray ban,  topp - h&m.

OUTFITS / SUMMERTIME!


Klänning och kavaj från Ginatricot!

NEWS / KENZO AMOUR




En ny parfym som luktar vanilj!

NEWS / TEDDYPLÄD


Jag och micke var i stan och Knalleland igår och vi hittade bland annat denna jätte härliga teddypläd, den är verkligen så mjuk som det bara går. Jätte underbar! Micke hittade även en skjorta och en annan tröja. Jag köpte den rosa klänningen med rosetter i ryggen! (Min lillasyster har en likadan som jag lånade på Lanzarote!)

DAILY / VIT TOBLERONE



Ett måste att köpa på taxfreen på vägen hem frå semestern!! MUMS!

OUTFITS / SUNNY DAY IN LANZAROTE


Linne från Monki, leopard topp från H&M, leggins från Ginatricot och sandaler från H&M.

NEWS / NY KLÄNNING FRÅN GINATRICOT



Den är så himla fin i ryggen! 199kr!

NEWS / ALOE VERA


Det fanns en helhög med olika aloe vera krämer och växter på Lanzarote och jag fick med mig en ganska stor burk med kräm. Den är vekligen hur bra som helst och luktar jtte gott. Ångrar nästan att jag inte köpte en burk till!!

TRAVELS / FLOWER POWER