DAILY / A BIG CHANGE IN LIFE

Nu är mina saker flyttade från Karlshamn till Borås. Känns riktigt ledsamt att åka från Micke (min älskade fästman) i Karlshamn men samtidigt ska det bli så himla roligat att jobba med det som jag har pluggat till i tre år, imorgon börjar jag nämligen arbeta som design ledare på Rekyl Reklambyrå. Förresten så är kläningen på bilden ny, den kommer (såklart) från Bikbok. 

NEWS / JUST BECAUSE I LIKE IT

En ny underbar tröja har fått flytta in hos mig, den är både luddig och har paljetter. Inte den bästa bilden men ni ska få bättre bilder snart! Från Bikbok.


DAILY / HALLOWEEN

Dags för lite party!


DAILY / SKYFALL

Hade bästa kvällen på länge igår! Jag och Micke var på Harrys och åt hamburgertallrik och drak lite vin och öl. Senare gick vi och köpte godis och gick på bio och såg den nya Bond filmen Skyfall.


DAILY / FREDAGEN DEN 26 OKTOBER

Idag jobbar jag min sista dag på Bikbok i Karlshamn, jag har haft flera underbara månader i butiken och det känns tungt att sluta! Ikväll ska jag och Micke ut på afterwork och sedan se den nya Bond filmen, så det kommer nog ändå bli en bra dag det här!


NEWS / BIKBOK BY DYBERG/KERN

Nya smycken från Bikboks nya kollektion i samarbete med Dyberg/kern, helt fantastiskta!


DAILY / SAKNAR LONDON SOM TUSAN!


NEWS / LACKVÄST

Ett riktigt fynd jag hittade igår på Samarkand i Växjö inne på Ginatricot. Love it!


DAILY / MISSONI

Köpte denna klänningen från Missoni Lindex kollektionen förra veckan men har fortfarande inte bestämt mig om jag ska behålla den eller inte! Vad tycker ni?


NEWS / SMARTA VANTAR

Fick med mig ett par riktigt smarta vantar från jobbet (Bikbok) igår! Perfekt nu när set börjar bli kallt ute!


DAILY / MIN NYA BIL

Jag är med bil!! Wiie, min första alldeles egna bil!! Idag är jag glad! Puss


NEWS / MISSONI LINDEX

Fick tag i denna underbara klänning från Missoni Lindex kollektionen. Trodde allt var slut men den här dök upp i min storlek inne på Lindex i Karlshamn. ♥

 

OUTFITS / ANOTHER DAY @WORK

Tröja, halsband och jeans - Bikbok / Skojrota - Mexx

OUTFITS / DETAILS

Halsband och tröja - Bikbok / Skjorta - Mexx

DAILY / JUST AS YOU KNOW

Det har hänt mycket på några dagar nu, mycket att tänka på och mycket att lösa. Jag har fått ett nytt jobb, jag flyttar till Borås i slutet av oktober och imorgon är jag med bil. Puss
 
 

OUTFITS / BLUE

Tröja och halsband - Bikbok / Leggins - Acne

DAILY / PROJECT RUNWAY

Wiie! Jag har vunnit en tävling om Project Runway på Fridas blogg, så snart är en goodiebag värd 600 kr på väg hem till mig! Tack så jätte mycket Frida! Förövrigt så är just nu Charlotte min favorit i svenska Project Runway. (Bilderna är tagna från Fridabloggar.se)