DAILY / FANTASTIC FOUR




Träffade mina smås sötnosar i helgen och vi hade en underbara kväll med massa mys, god mat och sist men inte minst Sex and the city 2!!! Och jag ÄLSKAR den filmen! Hur bra som helst!!! I lördags blev det även utgång med Emma och Elina. Josefa kunde tyvärr inte hänge med!! Men vi hade verkligen jätte roligt! Kul att vara ute i Borås och träffa massa som man inte ser så ofte längre!!!

DAILY / MISS YOU GIRLS





PICTURES / DANCING IN THE MOONLIGHT



DAILY / HAPPY FACE


Jag har verkligen haft helt fullt upp i Borås i helgen!! Det har varit helt fantastiskt roligt!!

PICTURES / HANNAS BAL.




OUTFITS / SWEET HOME


Nu är jag hemma i Borås och har kört runt min lillasyster och pappa som en galning! Hanna har ju sin bal idag så hon har varit hos frissan, make up store och hos mormor.

Idag har jag på mig en kavaj från Ginatricot, linne från H&M, skärp från Kappahl, shorts från Gul och Blå och strumpbyxor från H&M.

DIY / -


Nu ska jag ta bussen och tåget till Borås. Sitter i skolan och gör det sista innan jag måste gå. Mickisen ska inte följa med den här gången så jag saknar honom redan!! Ska göra massa roligt i Borås bland annat fota min lillasyster när hon går balen och se Sex and the city 2!!

OUTFITS / OUTFIT.


OUTFITS / DETALJER.



DAILY / SÄG DET TILL ALLA VI ÄR PÅ VÄG...


Sitter i skolan och exporterar, renderar, importerar, redigerar och massa annat datagrejs. Lite roliga saker och lite tråkiga! Första inlämingen på detta projektet är på måndag, andra är på tisdag och tredje på torsdag nästa vecka. Både muntliga och skriftliga redovisningar plus att vi ska visa själva filmen och bilder runt om filmen med. Förövrigt så sitter vi och lyssnar på massa Disney låtar, mysigt!

OUTFITS / TODAY.



DAILY / SING A LOVE SONG FOR ME


Sitter i skolan och trycker på tangenterna! Mycket att göra!!

PICTURES / THERE IS AN ANGEL IN THE SKY WATCHING OVER ME


OUTFITS / KNOCKING ON HEAVENS DOOR


Vit klänning från H&M och leopard linne från Ginatricot.

DAILY / RUN AWAY FROM HOME


Oj, jag kom precis hem från skolan och nu övertalade Natali mig att pawoerwalka på strandpromenaden!! Det är så härligt väder så det ska bli mysigt!!

OUTFITS / BOORING!



Lite tråkiga kläder idag så tog ingen helbild, men här ser ni ungefär vad jag har på mig!! Randig tröja från Kappahl och slitna jeans från Ginatricot!

DAILY / FULL RULLE.


Igår var jag i skolan mellan kl 1 och halv 6 lite jobbigt att behöva dra sig dit på en söndag! Men sånt är livet ibland!! Efter skolan var jag, Micke och hans föräldrar och åt på fiskrestaurangen ute i hamnen i Karshamn. Det avr verkligen jätte mysigt!! När vi kom hem fanns inget kul på tv så jag tog på mig löparskorna och Micke snörade på sig sina inlines så tog vi en liten runda. Jag testade Mickes inlines en liten bit men jag var inte så där jätte bra på det så han fick åka och jag springa!!!

OUTFITS / OUTFIT 2010-05-23




Kläning från Ginatricot, strumpbyxor från H&M, nagellack från Viva la diva och armband från Kappahl.

DAILY / LAUGH MORE.


Ska till skolan om en timme! Yes, jag vet att det är söndag men vi har väldigt mycket att göra!

OUTFITS / YEASTERSDAY


Klänning från Cream, strupbyxor från H&M, väska från Lanzarote och skor från Converse!

PICTURES / NU SKA JAG SOVA, GODNATT!


PICTURES / GLASSBÅTEN I KARLSHAMN



Idag har det varit underbart väder!! Jag och Micke har ätit glass vid havet och grillat kött och majskolvar!!

OUTFITS / BLOMMIGT OCH SOMRIGT


H&M

DAILY / 21 MAJ 2010


Nu är det dax för skolan igen! Skönt med helg snart!!

NEWS / BEAUTY


Jag var ju på ett Mary Kay party i måndags och jag fick med mig en foundation hem! Förövrigt så var det väldigt roligt och mysigt att vara på ett sådant party!!

INSPIRATION / ORGANIZED?!


Måste fixa lite fint bland mina smycken snart igen, det ser INTE ut så här just nu i alla fall!!!

DAILY / RUN AWAY FROM YOU

Nu ska jag springa iväg till Hemköp och köpa lite vitlök och färsk chilli om de har! Ska göra lite goa heta räkor med coscos ikväll! Mums!


INSPIRATION / FASHION AGAINST AIDS @ H&M




DAILY / IT'S REALLY HURTS


Jag och Natali ar på motiva igår och körde cirkelträning, grymt jobbigt! Jag kan säga att jag har ont i varenda liten kroppsdel idag!!! Haha!

DIY / FASHION VOGUE STYLE MODE


Jag satt nyss och kollade på alla mina saker som jag har gjort i kategorin DESIGN BY EMMA och hittade massa roliga saker som jag har glömt bort! Nu blir jag riktigt sugen på att börja sy, måla och redigera massa igen!! Vill även göra en egen hemsida/portfolio!! Får ta tag i lite grejer nu när skolan har slutat helt enkelt!!

DAILY / HIMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ


Det är hur fint väder som helst ute och vi satt precis ute på bryggan mot havet och åt lunch!! Synd bara att vi måste sitta framför datorerna hela eftermiddagen!! Jag hade helt velat ligga i bikini och sola. Men så är det, ju bättre vi jobbar nu ju mer ledig tid får vi i helgen och nästa vecka!!

OUTFITS / DON'T GIVE UP


Klänning från H&M och leggins från Ginatricot.

PICTURES / SOLEN SKINER HIMLEN ÄR BLÅ


Så himla skönt väder ute idag!! Känns som att sommaren kom över en natt ungefär, hoppas att det fortsätter så!!

OUTFITS / LINNE FRÅN MONKI OCH RESTEN FRÅN H&M!



DAILY / YOU ARE MY MATE


DAILY / SATURDAY NIGHT LIVE





Jag har ju inte berättat om lördagens bravader heller. Vi var på ett ställe ute i skogen. Helt ärligt så vet jag inte vart vi var någonstans. Först så var vi här i Karlshamn på för fest och jag kan ju bara säga att vi var en himlans massa folk för vi hade hyrt en buss och den blev nästan full. Vi åkte ut en timme rakt ut i skogen ;) Och där mitt ute bland träden så fanns det ett jätte stort ute ställe, det var dansgolv med olika sorters musik i två stora hus och det fanns även en ute dansbana. Det var dansband som spelade live och det fanns även ett dansgolv med "discomusik". Jag hade faktiskt kul, synd bara att jag inte kännde mer människor som var med! Micke visste ju vilka de flesta var så det var ändå helt okej!!

Det var väldigt annorlunda och det roliga var att det var så bandade åldrar att jag såg flera i 18 års ålder och upp till säkert 60 år!! Helt fantastiskt!!

DAILY / SORRY DOSN'T FIX EVERYTHING

Just nu har vi mycket att göra i skolan och jag har även med mig endel att göra hem!! Men det är bara att kämpa på nu det sista!! Känns meningslöst att ha gått i skolan ett år och inte göra sista arbetet så bra som möjligt!! Jag vill att hela gruppen ska vara taggad, men det är inte det lättaste direkt!!

OUTFITS / EVERY MOMENT IS ANOTHER CHANCE


Kavaj från H&M och byxdress från Kappahl.

INSPIRATION / STAY TRUE TO YOUR HEART


Fotograf: Veronica Andersson
Smink: Sanna Lundberg
Modell: Emma Brändmark

DAILY / WAIT UNTIL THEY SEE YOUR SMILE


Sitter och ter frukost nu. Tänkte säga att vi hade en jätte mysig kväll igår och att man känner sig riktigt ren och fräch i ansiktet idag! Vi testade massa olika Mary Kay produkter och jag gillade allt, hade helts velat ha allt med. Men det är ju lite dyrt så jag fick bara med mig en foundation hem!

DAILY / MARY KAY


Ska över till Emma och ha lite myskväll! Vi ska bland annat dricka vin och kolla på Mary Kay produkter! Blir nog toppen!!

PICTURES / MILOW



Våra underbara vänner Sandra och Hugo och de har precis fått en liten hundvalp som heter Milow. Hur söt som helst. I fredags var vi hemma hos dem och kollade på hockey. Milow var en trött liten valp och somnade Mickes knä!! Helt underbar!!

PICTURES / HERE COMES THE SUN, LITTLE DARLING.


Äntligen har jag fixat lite bilder till ramarna! Blev två stycken från när vi var i Turkiet förra sommaren!

OUTFITS / OUTFIT.


Linne från Cubus och shorts från H&M.

DAILY / MÅNDAG MORGON.


Jag har verkligen haft fullt upp i helgen, jag har jobbat, festat, varit på kalas, kollat hockey och tvättat i tvättstugan för första gången!! Ska se om jag kan få upp lite blider senare, nu ska jag fixa mig och gå till skolan!

DAILY / WORK WORK WORK


Nu blir det jobba och sedan blir det att slå klackarna i taket!

OUTFITS / OVER AND OUT.


Nu ska jag packa ne lite grönskaer och sånt sedan ska jag bara vänta på att Micke kommer hem från träningen för då ska vi gå till Sandra, Hugo och deras lilla valp Milow. Där ska vi laga tacos och titta på hockey. Myskväll helt enkelt!

TRAVELS / LÄNGTAR TILLBAKA HUR MYCKET SOM HELST!


Lanzarote 2010.

PICTURES / IT WILL ALL BE DIFFERENT TOMORROW.


Emma Brändmark.

DAILY / YOUR DREAM WILL ALWAYS DEFEAT REALITY IF YOU GIVE IT A CHANCE.


Skönt att komma hem lite halvt tidigt så här en fredag!! Ska ta fram kameran och fota lite, får se vad det blir för skoj!!

OUTFITS / MIN OUTFIT.



Linne/klänning från Ginatricot och byxor från Kappahl.

DAILY / GREENSCREEN.



Vi har fotat massa idag och jag hoppas allt blev bra! Vi har kollat igenom allt lite snabbt bara och det såg rätt bra ut. Jag har i alla fall tillbringat hela dagen framför denna gröna duken, både bakom och framför kameran! För er som inte har hängt med så håller vi på med vårat slutprojekt i skolan nu!!

PICTURES / NATTINATTI!


Det kommer antagligen bli en lång dag imorgon! Först ska jag på personalmöte på jobbet kl 8 på morgonen och sedan skynda mig iväg till skolan! Ska helst vara i skolan kl 9 så får verkligen sätta fart på cykeln!! Nattinatti!

DAILY / CHEESCAKE MED VIT CHOKLAD, KOLASÅS OCH BJÖRNBÄR.


Jag och Micke bestämmde oss för att laga cheesecake i eftermiddags så vi åkte och handlade allt som behövdes på Coop. När vi kom hem och hade kommit halvvägs med kakan så kom vi på att vi hade glömt köpa ägg! Så jag fick ta cykeln och cykla iväg till Hemköp och köpa ett paket ägg. Vi bjöd Mickes föräldrar och hans syster och hennes barn på den och alla gillade den! Det blev helt enkelt en super god cheescake med vit choklad, kolasås och björnbär. Mums säger jag bara!!

PICTURES / KISSEKATTER


Mickes föraäldrar har fått tre nya små kissekatter, så himla söta!! Snart kommer de öppna ögonen och vara busiga som bara den!!

DAILY / MAKE THE HUNGER DISAPPEAR


pic; några av mina örgängen.

Ska se om jag får i mig någon lunch nu snart, hade tänkt att vänta tills Micke kom hem från sin hockey träning. Men jag är hungrig NU!

OUTFITS / OUTSIDE.


Halsduk från H&M och Jacka från Ginatricot.

OUTFITS / THE FASHION WAY OF LIFE


Kavaj från Ginatricot och T-shirt från H&M.

DAILY / I BELIEVE I CAN FLY, I BELIEVE I CAN TOUCH THE SKY


DAILY / WE CAN RULE THE WORLD


Jag är redan hemma från skolan, vi kollade igenom bilderna vi tog igår och allt ser bra ut. Imorgon fortsätter filmandet och fotandet hoppas det blir lika bra som de andra!!

OUTFITS / THINGS FALL APART SO THAT OTHER THINGS CAN FALL TOGETHER


Kankse kommer en bättre bild på hela outfiten lite senare idag!

INSPIRATION / H&M HÖST


Jag blev inte överdrivet imponerad faktiskt! Men det kanske är för att man vill ha sommar kläder nu!!

DAILY / PIZZA TIMING


Igår åt vi pizza och myste framför tvn hela kvällen, det är inte ofta både jag och micke är hemma hela kvällen utan träning eller något annat. Så det var skönt. Idag är det röd dag men jag ska ändå till skolan, så är det när man går på högskolan, inget ledigt här inte!!

INSPIRATION / ZEBRA NAGLAR


Gjorde zebra mönster på alla mina naglar på båda händerna igår! Brukar bara orka göra ena handen eller några naglar men igår var det roligt att fixa och att göra om om det blev fult.

DAILY / WHEN TWO HEARTS ARE MEANT TO BE FATE WILL BRING THEM TOGHETER TO SHARE A LIFE FOREVER


Nu ska jag och Micke åka och hämta pizza, blir bara mys hela kvällen!

DAILY / HOW DID I KNOW?!



Funderar på att bli ljusare i håret igen! Kan inte beestämma mig!!

DAILY / CONNECT THE DOTS


Ser prickiga strumbyxor överallt, saknar mina! Nu har jag bara ett par med storaprickar kvar de andra gick sönder första gången jag använde dem!

PICTURES / OM EN MÅNAD FIRAR VI 3 ÅR!


Jag älskar dig sötnos! ♥

DAILY / DON'T BE AFRAID TO FAIL, BE AFRAID TO NOT TRY


Idag har vi filmat hela dagen i en iskall lada. Det har varit riktigt mysigt och roligt! Idag har allt gått våran väg också och det känns så skönt! Efter regn kommer solsken som man brukar säga! Haha, det har i och för sig regnat hela dagen, men ändå!

PICTURES / KEEP SHINING AND KEEP SMILING



DAILY / MORGON, IGEN!


Jaha, det är bara att gå till skolan go och glad! Hoppas allt löser sig idag med så vi kan fortsätta spela in våran film!!

DAILY / INSPIRATIONS BLOCK


Målar lite inspiration med mina nya tuschpennor. Har massa saker jag vill fota och redigera nu!! I sommar ska jag försöka hinna med att göra en del!!

DAILY / BAD DAY!


Allt har vä inte riktigt gått som planerat idag! Vi skulle filma och förbreda oss för imorgon då vi ska ha skådespelare utifrån som ska vara med i våran film. Först i morses vid 9 tiden så gick bromsarna sönder på bilen vi skulle köra runt alla grejer i, bland annat ett elagrigat som väger typ 50 kilo. Sedan när vi hade ordnat en som körde oss och fått in allt i bilen kört iväg och packat ut allt så skulle det komma 20 hästar och springa förbi så vi fick vänta en halv timme på det. Vi sopade och grejade i en lada så vi kunde spela in och sedan riggade vi upp allt ljus och kamera och allt runtomkring. Sedan filmade vi lite och fick lite gjort och efter några tagningar så gick elagrigatet sönder och nu får vi inte byta det på Jem&Fix. Riktigt dåligt! Så hela tiden problem och problem. Vi får se om det löser sig imorgon!! Hoppa det, annars får jag panik!!! Ont i örat har jag med :(

OUTFITS / TODAYS CLOTHES.


Diadem från Lindex, stickad tröja som mormor har gjort, leggins från Ginatricot och skinnjacka från H&M.

NEWS / NYA GAMMALDAGS RAMAR.


Jag har köpt två nya svarta gammaldags ramar, har inte riktigt bestämmt mig för vilka kort jag ska sätta i dem..

OUTFITS / EVERYONE DESERVES TO SPARKLE


Diadem från Lindex.

INSPIRATION / EMMA.


Pic; emsedge.
Skit snyggt, jag vill med ha ett par snickarshorts!

PICTURES / VILL GÅ BARBENT!


Pic; me.

DAILY / WHEN NOTHING GOES RIGHT, GO LEFT.


Har ont i mitt öra idag! Hoppas det går äver snart för vi ska planera och börja filma hela dagen idag!

DAILY / ÄNDRAR OM BLOGGEN LITE!

Säg till om det är något som inte funkar som det ska! :)
Håller på att fixa en ny header med!!

Får inte riktigt i ordning på allt idag, men ska fixa resten imorgon!!

INSPIRATION / SÅ JÄKLA SNYGGT!


pic
Fotograf: Jonas Carmhagen

PICTURES / KEEP THE DREAM ALIVE



Bilderna är tagna med min Canon eos 1000d + ett closeup10 filter.

DAILY / OLD VOGUE AND BAZAAR



Var och kikade lite i gamla tidningar och böcker en dag i en mysig affär i Karlshamn! Så himla roligt, köpte tyvärr ingen men funderar på att göra det!!

INSPIRATION / FASHION DAYS!


DAILY / TYPISKT!


Alltid ska jag dra sönder strumpbyxor!

INSPIRATION / VILL HA...


Visst är den snygg?! Den kommer från Lindex och jag vill verkligen ha den, tror den kostade 299 eller 199. Minns inte vilket. Men jag har ju en kupong på 30% vid köp av underkläder på Lindex, så kanske slår till.. Har inte bestämmt mig än!!

OUTFITS / DAGENS.


Jeansskjorta från Kappahl och klänning från Cubus.

PICTURES / HÄRLIGT!



Vi såg så himla mycket fina vitsippor idag när vi gick strandpromenaden i Karshamn och skule leta en plats där vi kan filma! Hur fint är inte detta på en skala liksom?!

DAILY / SOMMAR ♥


Tänker på när jag och Micke var i Turkiet förra sommaren!! Vill åka utomlands och mysa med min älskling igen!!

NEWS / TUSCHPENNOR




Beter mig som ett litet barn med nya tuschpennor! Blev färgglad på hela handen! Hihi.

INSPIRATION / MODEVISNING





Modevisningen jag var på i helgen i Borås var aningn annorlunda. Det var Textilhögskolans textilettor som hade annordnat modevisningen. Alla hade superfina vita klänningar med mycket volang, stora kjolar och spetts. Det första varvet var orndnat och lugnt och ju fler varv modellerna gick desto högre tempo och mer "slitna" blev tjejerna och klänningarna. Först klipptes de bara sönder sedan var det fulla med färg. Sista varvet blev det en ordentlig catfight som slutade med att alla modellerna låg utslagna på catwalken. Grymt cool visning måste jag säga! Synd bara att själva modevisningen började 45 minuter sent och att de som satt längst fram fick färgstänk på sig. Det hade räckt att flytt ut stolarna en meter! Annars var det riktigt roligt att se på!

INSPIRATION / FASHION DAYS I BORÅS



Jag har varit i Borås hela helgen och har hittat på massa roligt. Bland annat shoppat lite i stan och i Knalleland. Vi har varit på utförsäljning ute i Viared och jag har hunnit med en modevisning. Ska se om jag kan få upp lite bilder här snart!!

OUTFITS / 2010-05-07



OUTFITS / OUTFIT



DAILY / SKA ÅKA TILL BORÅS!


Känner mig lite stressad. Jag skulle egentligen inte till skolan idag, men nu blir det så ändå. Ska vara i skolan kvart över 1 och sedan efter mötet ska jag springa till bussen som går halv 3. Innan bussen måste jag även ta ut pengar plus att all packning måste dras med. Men det löser soig nog. Ska packa färdigt nu och sedan gå. Ska se om jag hinner lägge upp en dagens kläder innan jag går!

DAILY / FICK FRAM SYMASKINEN LITE IGÅR.


Men det blev faktiskt iget speciellt. Lite småsaker som skulle fixas och så sydde jag en kjol men, men vet inte riktigt om jag blev nöjd. Ska nog fixa till den lite till..

NEWS / NYA SHORTS!


H&M.

DIY / MAKE OVER.

Före:

Efter:


Legginsen är från Zara från början men hade gått sönder på knät så jag sydde om dem till cykelbyxor!

PICTURES / PHOTO SHOOT









Pics; Emma Brändmark 2010.05.06

OUTFITS / OUTSIDE THE DOOR