DAILY / JOBBIG.VECKA

De har varit en riktigt jobbig vecka. Jag har inte haft ork till att blogga så mycket som jag vill tyvärr. Det har blivigt lite shopping och dagens outfit bara. Sanningen är att jag har jobbat från halv 4 på eftermddagen till ungefär 3 på natten/morgonen. När man har vaknat efter ett sånt pass orkar man inte så mycket plus att de bara är någon timme kvar till man ska till jobbet igen. Tufft! Nu har jag "bara" en kväll/natt/morgon kvar och den är idag! Men först ska jag ner till stan och träffa Susanna! Mys! :D


OUTFITS / CLOTHES 2.


OUTFITS / CLOTHES 1.




OUTFITS / DAGENS KLÄDER. LINNE PEPE JEANS.




NEWS / Ännu mera nytt i garderoben!







Allting är från Capri Collection!

NEWS / NEWS





Linne med solglasögon från Pepe Jeans



Randig tröja från Ginatricot





Något kavajliknande från Pepe Jeans

INSPIRATION / GUMMISTÖVLAR


Jag har länge varit sugen på ett par gummistövlar. Har funderar mycket på om jag ska köpa ett par Hunter men det har tyvärr inte blivigt av! Nu har jag hittat ett par snygga stövlar från Kappahl med leeopardmönster i! Kostar 279 kr. Får väl se om jag tar mig tid till att gå och köpa dem istället!

 
Bild: http://www.kappahl.com/products/dam/dam/Accessoarer11/Ovrigt/

DAILY / Testade den nya Magnum glassen med kolasås och nötter idag. Den var sämmre än mina förväntningar tyvärr! Men lite god var den så klart :)








DAILY / VÄNTAR!


Nu väntar jag på min gubbe, han borde komma vilken minut som helst :D


DAILY / ÄNTLIGEN..snart fredag!




Okej då! Jag kanske tar ut fredags festen lite för tidigt! Men visst är det skönt att det snart är fredag?!

DAILY / hmm..onsdag..eller?

Det blev ju ingen uppdatering igår, tråkigt nog. Men jag kan ju skriva nu vad som hände en onsdag som igår! Jo då förstår ni jobbade jag från kl 6 på morgonen till kl 1 ungefär. Efter en jobbid dag på jobet blev gick jag en promenad till Coop för att ta ut pengar. Där träffade jag två 3 killar som snackade gärnet om att byta abonnemang eller att köpa trådlöst internet. Allså det var bara två killar men de jobbade som säljare för 3. Jag bad dem ragga upp min pappa nästa gång för att han har mer koll på sånt än vad jag har. När jag väl kom loss från dem promenerade jag vidare till mormor där fick jag mat. (Fisk, potatis och sås med massa olika grönsaker, både varma och kalla!) Jag läste tidningar och spelade kinashack med min lilla mormor. När klockan blev si sådär 5 så hoppade jag på bussen och for ner till stan, gick till gymmet och sprang en stund. sedan blev det yoga en timme och sedan lite spring igen. Jag åkte hem, hämtade upp en kebabpizza på vägen och sedan delade jag den med min lillasyster. Bra mat efter ett långt träningspass! Kom på nu när ja nästan har skrivit färdigt att det nog var i tisdags efter jobbet som jag var inne på Coop och 3 killarna snackade! Haha. Strunt samma! Nu saknar jag min pojkvän som aldrig verkar ringa. Får väl ringa honom då! Ciao

DAILY / UPPHITTAD MOBIL.

Det ringde en rolig prick till min mobil för någon dag sedan och sa att någon hade tappat en mobil utanför hans hus i Lysekil. Det fanns inget simkort i den så nummret gick inte att hitta! Mitt nummer stod nämligen i telefonen och han tyckte väl att mitt namn lät trevligt så han ringde mig! det fanns även nummer till Pizzeria Hawai som ligger nära mitt hem så antagligen är det någon i min närhet. Telefonen var tydligen en gammal Nokia. Någon som har tappat en mobil eller vet någon som har slarvat bort sin?! Lite mysko att jag bor i Borås och mobilen hittades i Lysekil! kan inte komma på någon som bor där som jag känner!


OUTFITS / outfit.





Lite dålig outfitbild men strunt samma!

Solglasögon - Mammas gamla
Blommig topp - Fröken söt
Jacka - H&M
Väska - Åhléns
Glasiga svart leggins - Zara
Svart boxarlinne - Björnborg
Jesussandaler - H&M

PICTURES / TUSSILAGO



Vilken härlig dag det var idag när jag gick hem från jobbet! Äntligen har det blivigt lite färg runtomkring i naturen!

DAILY / FIKA MED EMMA OCH ELINA

Idag har jag varit på café Viskan i Borås med två underbara tjejer, nämligen Emma och Elina. Vi åt och fikade, pratade om ditt och datt och bara myste. Det var verkligen evigheter sedan vi träffades. Vi konstaterade att den enda som saknades var Josefa sedan hade vi varit hela "fantastic 4". Men Josefa har det gott på Bali för tillfället så det var lite svårt att dra med henne! Elina hängde med mig hem efter fikan och vi pratade massa och kollade på gamla bilder. Bilder från bland annat Magaluf i sommras! 



Här är trion som fikade idag. Bilden är tagen på Grabbarna grus på Magaluf sommaren 2008! Längtar lite tillbaka faktiskt.

  

NEWS / NEW YORK



Hej! Jag bloggar och jag har också en New York tröja från Weekday. Kostar endast 150 kr.


DAILY / SY I KORALL

Just nu sitter jag här i mitt rum och bara kikar runt men det slog mig precis att jag vill sy! Jag har ju faktiskt fina tyger som jag inte har sytt något med än! En glansig korallfärgad kjol vore väl inte fel i detta fina vädret!?


PICTURES / HELGENS BUS.



''Barnen'' lekte landhockey i solen med alldeles för små klubbor. Lilla Isac blev sur och satte sig på muren för att han inte fick låna en klubba. Nellie satt bara sött och kollade på medan hennes pappa och morbror busade. Storebror var med lite ibland, när han inte surade!




NEWS / NEW BAG





Jag köpte en väska idag på Åhléns! Kostade inte mer än 99 kr (rea) Riktigt fynd!

DAILY / GLASS I STORA LASS

Det blev mycket glass i helgen för min del. Vi var inne i Karlshamn på torget några dagar och åt mjukglass med tuttifruttiströssel på! Solen sken och mums vad det var gott. Helt underbart!


DAILY / MICKES FÖDELSEDAGSPRESENTER FRÅN MIG!





Bild: http://www.gordons-chemists.com/images/prod/ARMANI-CODE-LARGE.jpg

DAILY / DÅLIG UPPDATRING

Lite dålig uppdatering nu ett tag tycker jag!! :(


PICTURES / GOLFRUNDAN














DAILY / IGÅR.

Det blev en bra dag igår. Tåget från Borås till Växjö var så klart lite segt. Men väl i Växjö så gick jag direkt till Malin på Scorett och pratade en massa. Fick även en kul Vagabond väska. Sedan kom Micke och hämtade mig. Vi åkte drygt en timme till Karlshamn och väl där gjorde vi i ordning oss för kalas. Det kom massa folk och han fick presenter, av mig fick han en Ralph Lauren piké och Armani code parfymen. Skönt att vara hos älsklingen igen!


DAILY / NU BÄR DET AV TILL VÄXJÖ OCH SEDAN KARLSHAMN!


.
Tåget går kl 13.07 från Boråscentral.
Ska strosa runt i Växjö lite, titta in till Malin.
Sedan kommer Micke och då ska vi tll Karlshamn och fira hans födelsedag!
Later.

Ps. Fågeln har fortfarande inte slutat. Tycker synd om den!


DAILY / SERIÖST! LILLA FÅGEL NU FÅR DU SLUTA!

Den lilla fågeln har bytt fönster! Nu flyger den in i ett annat fönster i huset... Han måste vara sjuk!


TRAVELS / LÄNGTR TILLBAKA LITE FAKTISKT...TÄNK SOL, BAD OCH DRINKAR...






TRAVELS / SHADOWS in AYIA NAPA


På bild 1: Jag (fotar), pappa, lillasyster Hanna, lillebror John och mamma.

På bild 2: Jag som fotar och mitt ben samt lillasyster.

DAILY / GRATTIS

GRATTIS GRATTIS TILL MIN ÄLSKLINGS MICKE PÅ 23-ÅRS DAGEN!!


DAILY / FLY LITTLE BIRD

Jag vaknade av ett konstigt ljud nu på morgonen. Jag kollade på klockan och den var 05.56. Ljudet kom utifrån, jag tänkte först att det var en bil eller någon som gick utanför. Det liksom knastrade kan man säga. Men det fortsatte en bra stund och jag kunde inte sova. Sedan kom jag på vad det lät som. Det lät som om någon kastade upp grus på mitt fönster. Men varför skulle någon göra det klockan 6 på morgonen?! Jag var tvungen att gå upp och kika.. Jag var jätte försiktig när jag kollade ut bakom rullgardinen...och vet ni vad det var? Det var en liten fågel som om och om igen tog lite sats och flög in i mitt fönster. Stackars liten. Jag drog upp rullgardinen lite se den blev rädd och flög iväg.

DAILY / PÅ STAN..

Nu har jag varit nere på stan och shoppat presenter :D Hoppas min älskling blir nöjd och glad! Det tror jag faktiskt! Träffade min lillasyster och hennes kompis på stan så vi gick runt och kollade massa men jag köpte ingenting till mig! På vägemn hem började det regna lite, tråkigt! Trodde att jag skulle komma hem till lite sol och vår! Hoppas det blir bättre i resten av veckan och helgen.

DAILY / ORKA

Det kommer alldeles säkert komma mer bilder från Cypern men just nu orkar jag inte greja längre. Måsta packa upp lite och dra mig ner till stan. Lilla älsklings Micke fyller ju år imorgon så måste fixa lite hemligheter!

TRAVELS / PÅSK PÅ AYA NAPA


Yes de firar faktiskt påsk på Cypern med. Dock inte samma datum som vi men på Sveriges påskafton stälde de in påskris på vårat rum. Pappa hade med sig en burk med sill hemifrån Sverige och åt sill och potatis. De hade också ställt ut massa påskägg med kycklingar i på gatorna! Jätte söta!








TRAVELS / JORDGUBBAR


Det blev stora mumsiga jordgubbar närstan varje dag på Cypern! Kan det bli bättre?









Ibland blev det grädde till också!


TRAVELS / PÅ VÄG TILL CYPERN!



Vi åkte hemifrån kl 5 på morgonen den 6 april. Flygplanet skulle sedan lyfta kl halv 8 men det blev en och en halv timma försenat. Väl på planet fick vi en god frukost och en jätte fin utsikt! Det var klar blå himmel hela vägen! Underbart.





Lillasyster och lillebror.




TRAVELS / CYPERN 09









Vattnet var helt underbart blått! Så himla skönt!

DAILY / NU ÄR JAG TILLBAKA FRÅN CYPERN!

Jag ska med en gång fixa lite bilder :D

OUTFITS / ÅH MÅSTE EGENTLIGEN SOVA! MEN DETTA VAR EN SÅN SÖT SOMMAROUTFIT SOM JAG HADE I VECKAN. VAR TVUNGEN ATT VISA!





.

DAILY / NU HÖRS VI INTE PÅ ETT TAG! CYPERN NÄSTA!

Nu är nästan allt färdigpackat!
Nu blir det nog inget mer inlägg för ens jag kommer hem den 14 april!

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige så länge!
Planet går redan halv 8 imorgon bitti, vi åker tidigt hemmifrån, blir redan vid 5!
PUSS OCH KRAM!

DAILY / HELGEN

Jag har varit lite dålig på att uppdatera nu de senaste dagarna. Men nu ska jag berätta lite vad jag har gjort:

I fredags så jobbade jag hela dagen och sedan kom Micke och hämtade mig kl 4 när jag slutade :) Blev riktigt överraskad eftersom han hade skrivit ett sms till mig där det stod att han inte han komma så tidigt, men det gjorde han! Vi åt lite mat och drack en chokladmilkshake sedan bar det iväg till stan för en runda i det fina vädret. Det var då jag köpte den mintgrönaklänningen på Ginatricot och Micke köpte ett par G-star jeans och en t-shirt från Acne. Kvällen blev bra med massa godis och Så ska det låta på tv.

Igår så gick jag och Micke upp jätte tidigt. ungefär kvart i 8. Det är inte ofta man går upp så tidigt en lördag men kl 9 gick tåget till Göteborg. Så där gick vi hela dagen och shopppade. Jag köpte ett par jätte glansiga leggins på Zara och en t-shirt med ett New york tryck på Weekday. Micke köpte en Repaly t-shirt på NK och en mysig hoodtröja från Svea. Vi åt en god frukost när vi kom till Göteborg och sedan lunchade med bakpotatis och räkor.

När vi kom hem hade pappa startat grillen och det blev årets försa grillade fläskfile! mums.
 
Idag så sov vi ganska länge och sedan hoppade vi upp och tog en dusch. Vi åkte ner till mormor och åt med en del av släkten. Nu sitter vi framför tv:n och kollar hockey, eller jag kollar messt på datorn faktiskt.

Borde faktiskt packa färdigt nu med för imorgon kl 5 på morgonen bär det av till Cypern.

NEWS / NY.MINT.GRÖN.KLÄNNING.




DAILY / GRATTIS

GRATTIS Älskling. Mörrum vann igår med 6-3 och kom där med förbi Ulricehamn och tog sig upp till div 1. HÄRLIGT!



NU SKA SKÄGGET BORT!! :D

DAILY / REKOMENDATION

Har suttit riktigt skönt i solen och läst en spännande bok!
Jag rekomenderar verkligen att göra det samma!!

DAILY / SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL

Jag tor att jag ska gå ut i solen och läsa en bok. Det är underbart väder ute! Ska bara fixa lite frukost som jag kan ha och mumsa på. Later.

OUTFITS / GÅRDAGENS LEOPARD OUTFIT






Jacka - H&M. Tröja - Gant. Leopard linne - Ginatricot. Dubbeltskärp - Mammasgarderob. Jeans - Cheap Monday. Klocka - Calvin Klein. Armband - Tomas Sabo. Halsband Georg Jensen.

OUTFITS / OUTFIT typ i förrgår




Kortärmad jeans jacka - från min faster. T-shirt - Lager 157. Storrandigaleggins - Ginatricot.

DAILY / BLÅMÄRKET :(



Aj, kolla mitt blåmärke på armen... Gör ont så snabbt jag rör vid de.. Har ont i ena sidan av ryggen med, kan inte ligga på den sidan och sova. Det är faktiskt lite synd om mig känner jag.

DAILY / EN SUMERING AV MÅNDAGEN

I förrgår gick jag och Micke upp kl kvart i 6 på morgonrn. Eller klockan ringde i alla fall då, sedan låg vi så klart kvar en stund i sängen. Vi gick upp och gjorde i ordning oss. När vi skulle gå ut till bilen så halkade jag på ute trappan. Fick världens största blåmärke på armen. (visar det senare) Blev skit skraj och hela min rygg fick ont. Vi åkte til Mickes jobb där jag kollade på tv en stund. Micke körde mig sedan till växjö där jag skulle ta tåget hem. Jag gick in på ica och köpte en god yoggi och en smoothie som blev min frukost på tåget. När jag kom hem till Borås så gick jag raka vägen till sunhouse och solade. Riktigt skönt. Efter det kom Emma Benngtsson och mötte upp mig. Det var såå längesedan vi träffades. Vi känner varandra genom basketen på något sätt, men har aldrig spelat i samma lag. Vi gick i alla fall runt i massa affärer och paratade om allt möjligt roligt. Vi åt även en god thai buffe. Mums. Efter stan åkte jag och Emma hem till mig och när hon gick hem var det bara en timma kvar till jag skulle till jobbet. Jag jobbade och slet ända till klockan var över två på natten. Jag körde sedan hem och somnade så snabbt jag la huvudet på kudden!

DAILY / SILVERSHAMPOO OCH BALSAM?!

Har använt silver shampoo en gång nu och känner att det har tagit boirt lite av det gula tonerna. Men jag undrar om någon vet om man kan ha sitt vanliga balsam eller inpackning direkt efter man har tagit silver shampoo??!! Eller går liksom färgen från silvershampoot ut då?! Jag använder för övrigt Lóreals silver shampoo! OM någon vet så vill jag gärna veta?! :D

DAILY / TOFFIFEE

Det låg ett helt paket med Toffifee på mitt bord jämte sängen när jag kom hem från jobbet i natt.
Undra vart den kommer ifrån. Måste ringa mamma och kolla! :)

Bild: http://www.tante-emma-laden.fr/images/Boutique/Produits/4014400400007.jpg