DAILY / SNART SOMMARLOV


Imorgon har vi sista redovisningen i skolan, helt sjukt att jag har gått på Blekinge Tekniska Högskola i 2 år! Nästa vecka är det bara lite utställningar, klassfester och andra aktiviteter som gäller. Ska bli skönt att ta det lite lugnt och kunna komma hem och göra ingenting!

DAILY / HANDMODELL


Modeller: Emma Brändmark, Linn Ericson och Felicia Skoglund. Foto: Sanna Lundberg.

DAILY / LÖN!


DAILY / LILLEBROR


PICTURES / PANTONE


DAILY / SNEAK A PEEK

Nu är det bara några dagar kvar till mitt andra år på högskolan är slut! I morgon har vi bara det sista kvar att göra på vårt 10 veckors projekt!

NEWS / LE COQ SPORTIF

Nya skor.

DAILY / GRILLMYS

Igår blev det grillmys på Bergsgatan. Jag grillade korv, majs, champinjoner och banan!

DAILY / LUSTIGT VÄDER

Idag är det en sådan där dag med lustigt väder. Sol, regn, blåst, sol regn och sol. För en stund sedan kom det fram en regnbåge på himlen! Förresten är detta min utsikt från projektrummet på skolan!

DAILY / IDAG ÄR DET 5 VECKOR KVAR TILL BALI ♥


DAILY / PIRATES OF THE CARIBBEAN - ON STRANGER TIDES

pic
I fredags blev det en biokväll i Bromölla då vi såg den nya Pirates of the caribbean 4. Den vr helt okej faktiskt, lite jobbigt att se den i 3d då den var så lång bara!

DAILY / JORDGUBBAR

Mmm..det hade varit gott nu!

DAILY / TRÄNING

Efter skolan idag blir det en liten spring tur om jag inte har alldeles för ont på mina skoskav! Igår åkte jag inlines och Micke cyklade, det blev en ganska lång runda faktiskt!

DAILY / XTREME SPICY

Jag och Micke fick med oss lite godis från Borås då vi tog med en kaffebryggare till Karlshamn! Jag vill bara varna er för de nya Pringles chipsen, de är verkligen EXTREMT starka! Haha! Puss på Toblerone ♥

DAILY / SNÖ PÅ BERGEN

En dag tog vi lokalbussen till den största staden på Teneriffa och på vägen dit såg vi snö uppe på bergen!

DAILY / SKRUVAT

Dessa skruvade flaskor fanns i en liten butik på Teneriffa!

NEWS / EAR CUFF

Glitter 29:-

DAILY / PUSS


DAILY / BRUN

På Pixboom kan du tagga dina bilder på ett häftigt sätt! För att se taggarna är det bara att dra musen över bilden! ♥

PICTURES / BUBBLES


DAILY / SKOLAN

Förra veckan var ingen toppen vecka i skolan, det var mycket att göra och mycket gick emot oss! Men i fredags vände allt och nu går det riktigt bra! Ni ska få se resultatet efter redovisningen nästa fredag! Jag hoppas på att det kommer bli bra, så som vi har kämpat!

PICTURES / SAKNAR ♥

Teneriffa.

DAILY / JÄTTE GOD GLASS

Denna fanns på Mc Donald's på Teneriffa! MUMS!

PICTURES / JORDGUBBE


NEWS / NYA NAGELLACK

Viva la Diva

DAILY / KÄRLEK

pic; från flygplanet till Teneriffa

Jag har jobbat precis hela helgan. Det började i fredags mellan 16 - 01 sedan har det bara fortsätt både hela lördagen och söndagen! Det bästa som hände var i söndags kväll när Micke hämtade mig från jobbet. Jag kände mig inte alls fräsch, otvättat hår och hela kroppen var helt slut. När jag hoppade in i bilen sa Micke "Vad fin du är gumman!" Det är kärlek det ♥

DAILY / OM SANNINGEN SKA FRAM

Jag skrattar lite, tycker den är kass men ändå ganska skön!

OUTFITS / 17.00


PICTURES / VITSIPPOR


OUTFITS / SWEET SUMMER


DAILY / VIRKADE CONVERSE

Mamma har virkat ett par små söta converse! Andréa och Joakim fick en liten Stella för några veckor sedan så vi var hemma hos dem en kväll och då fick Stella dessa skor från oss!

DAILY / 47 MÅNADER

Igår hade jag och Micke varit tillsammans i 47 månader! Det är sjukt vad tiden går snabbt! Jag hade i alla fall fixat god mat och fruktsallad till honom! LOVE ♥

OUTFITS / GÅRDAGEN

Linne från Bik Bok, klänning från H&M, jacka från H&M, stickad tröja som mormor har gjort och skor från Converse.

PICTURES / UNDER VATTEN


NEWS / NY RING FRÅN TENERIFFA

Det svarta är lava från vulkanen Teide!

DAILY / BRASSERIE FRIDOLF


Jag och Micke testade en ny restauriang i Karlshamn för någon vecka sedan! Det var riktigt god lunch buffé med förrätt, varmrätt och efterrätt! Den kan jag varmt rekomen

DAILY / VIT TOBLERONE


Jag köper ALLTID vit Toblerone när jag är på vift, denna fick jag med mig hem från Teneriffas flygplats!

OUTFITS / FRIDAY


PICTURES / I GOT LOST SOMEWHERE BETWEEN LIES AND SIMPLE WORDS


DAILY / ARKITEKTUR


Det fanns väldigt många fina byggnader på Teneriffa! Detta fanns i Santa Cruz men jag har ingen aning om vad det var för slags byggnad och vad som fanns där inne!

DAILY / RAMLÖSA ANANAS


Mycket ananas nu men jag gillar det! ♥

DAILY / SKA JAG KLIPPA AV MIG HÅRET SÅ HÄR?



NEWS / NYA ÖRHÄNGEN


Dessa kommer från en liten butik på Teneriffa!

DAILY / KARLSKRONA


I förra veckan var jag, Sara och Linn i Karlskrona för att gå på Blekinge Tekniska Högskolans Arbetsmarknadsdag. Det fanns en hel del intressanta företag där som man kunde prata med och byta kontakter med och det var verkligen mycket bättre än vad jag hade trott. Man fick med sig en hel del goodiebags hem och en massa bra information. På lunchen blev det en mumsig räksallad!

DAILY / I SÖNDAGS I BORÅS


I söndags så svängde jag och Micke förbi Knalleland men jag hittade självklart inget där heller så jag kom hem shoppinglös från Borås. Micke hittade ett par skor men självklart hittade de inte den ena skon i rätt storlek och man kan ju inte köpa en sko så det blev inget där heller. Sedan var vi hos mormor lite och direkt efter det åkte vi ner till stan för att äta mat på Café Viskan med Josefa och Gustav. Det blev ytterligare en cesarsallad för min del. När klockan var runt 6 drog vi oss till bilen för att ta oss hem den långa vägen till Karlshamn (ca 30 mil).

PICTURES / FLYING WITHOUT WINGS


Godnatt ♥

DAILY / HELG


I fredags kväll åkte jag och Micke till Borås, när vi kom fram hade mamma lagat super god mat och vi låg bara framför tvn hela kvällen och myste. I lördags hoppade jag och Micke upp tidigt och vi gick på stan, Micke köpte ett par Tiger jeans (Skit snygga). Vi mötte upp mamma på stan och gick till Café Viskan och åt världens godaste Cesarsalld. När vi kände oss färdiga på stan åkte vi ut till en utförsäljning i Viared, men vi hittade ingenting. På kvällen grillade Micke kyckling och vi var hemma med min syster och hennes kille. Vi åkte och köpte jätte mycket godis och slängde oss i soffan för att se på Remember me!

DAILY / &VIN


I fredags på lunchen tjuvstartade vi med fredagsmys på &vin. Riktigt god örtmarinerad fläskfilé och potatisgratäng blev det fär min del. Det fanns även äppelpaj till efterrätt men jag orkade verkligen inte en enda bit till!

DAILY / PINEAPPLE


Sitter just nu och äter ananaskross direkt ur burken! Mums!

DAILY / BLOMMOR FRÅN MORMORS TRÄDGÅRD


Jag var hemma hos min mormor och fikade i söndags. Som vanligt var det sju sorters kakor som gällde och hon hade till och med gjort jätte god bakelser! När jag skulle gå plockade jag en liten bukett med söta blommor och tog med mig hem! ♥

DAILY / I LOVE MUSIC


Synd att man inte kan lyssna hur länge man vill på spotify längre! Nu kommer de tjäna pengar när alla vill köpa, om alla köper! Hur ska du göra?

PICTURES / ALLT HAR BLIVIT GRÖNT


Det är så fint ute just nu och det känns verkligen som att sommaren kommer snart!

PICTURES / YOU GIVE ME FEELINGS I NEVER KNOWN


DAILY / PÅ EN BRYGGA I KARLSHAMN


Nu är vi färdiga i skolan för idag! Så här mysigt hade vi det på en brygga en annan eftermiddag i skolan när vi satt och planerade vårat projekt. Dock har det inte varit så varmt idag men det har varit en bra dag ändå! Nu ska jag och Linn ut och intervallspringa!

PICTURES / SMOKE KILLS


NEWS / NEWS


Linne och väska från Zara!

OUTFITS / ZOOM



OUTFITS / TENERIFFA


NEWS / NY PLÅNBOK/VÄSKA


DAILY / GOTHENBURG - TENERIFE-SOUTH


Jag hade inte sagt nej till att åka tillbaka!

PICTURES / UP INTO THE SKY


På flyget både till Teneriffa och hem var himlen så himla fin. Det kommer mer bilder vill jag lova!

DAILY / MUMS


DAILY / ÄLSKA VARJE STEG DU GÅR


Detta hjärta fanns på en liten gata i Santa Cruz på Teneriffa.

DAILY / ÄLSKADE LILLEBROR


Han är nästan längre än mig nu, men fortfarande 8 år yngre!

PICTURES / MÅNDAG


Jag har redan hunnit med att fixa mitt pass idag och nu är jag i skolan. Det kommer nog bli en lång dag i skolan, skönt att det är lite fint väder så man kan gå ut och sitta i solen när vi tar rast!

OUTFITS / SUMMER NIGHT


Stickad tröja som mormor har gjort, klänning från H&M, Rayban och Converse.

DAILY / RIHANNA


pic;1,2,3,4,5,6,7,8,9.

Jag har glömt att säga att jag gav Micke två biljetter till Rihanna i Malmö i oktober! Hoppas verkligen att han bjuder med mig dit ;) Längtar redan som tusan!