DAILY / MÅLAR I LÄGENHETEN

Just nu målar jag som en galning i lägenheten för att kunna flytta in till 1 februari. Mycket jobb är gjort men mycket återstår. Vardagsrummet och hallen är klara men sovrummet och köket är bara påbörjat.


NEWS / ONE MORE THING

Ännu mer inredning, nya korgar från Lagerhaus. Har tänkt att ha dem på ett skrivbord och använda konservburkarna som pennställ. Vi får se när jag kommer i ordning med det.
 

NEWS / MUS

Ny fantasktisk ögonskugga från Make Up Store i färgen Blurry. Ska se om jag kan fixa ett foto när jag har sminkat mig med den!

NEWS / ACNE STUDIOS

En ny absolut fantastisk plånbok från Acne.

NEWS / SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Ett skärp jag köpte för ett tag sedan som har blivit en stor favorit, från Bikbok.
 

DAILY / NEW YEARS EVE

Så här firade vi det nya året med fest raketer och fina vänner i Karlshamn!


NEWS / E

Ett nytt halsband (Ginatricot), gillar att det är så tunnt och enkelt. Badskummet och hållaren (hållaren är egentligen en ljuslykta) kommer från Åhlens och de kommer passa utmärkt i badrummet i lägenheten jag flyttar till i februari.
 

DIY / KUDDFODRAL

Idag har jag sytt nya kuddfodral, jag har använt mig av vitt imitationskinn på ena sidan och luddigt tyg på andra sidan. Love it!

DAILY / NITBH

En ny bh från Ginatricot har dykt upp i min garderob, det var ett tag sedan jag köpte den men jag har dock inte använt den än, väntar på rätt tillfälle!

DAILY / IF IT MAKES YOU HAPPY

Nya ljus från H&M home har fått flytta in hos mig, på tal om  att flytta så flyttar jag in i en egen lägenhet i stan här i Borås förrsta februari. Längtar!

DAILY / HUNKYDORY OCH TIGER ♥

Hittade två par underbara byxor i stan igår, har letat efter dessa så länge!

NEWS / ACNE

Ibörjan av december åkte jag och Micke på en weekend till Stockholm och där fick jag bland annat med mig denna underbara halsduk som har fått sitta runt min hals varje dag sedan dess ♥
 

DAILY / MICHAEL KORS

Fick världens finaste julklapp av Micke, en Michael Kors klocka!! Wood Wick ljuset är också nytt, dock ingen julklapp.

DAILY / GOD JUL

Bättre sent än aldrig med lite julbilder ♥

DAILY / 2012

nI januari vann jag en tävling med bilden ovan och fick hem ett paket med massa Matrix produkter, jag var även med i Divine Magazine.
I februari köpte jag min lilla ögonsten, en Canon 5d mark II och jag gick runt i min päls mest hela tiden.
Mars blev en varmare månad och jag tillsammans med mina klasskompisar satt på bryggan och drack te på lunchen och på rasterna. Jag blev kär i ljusa kläder.
I april kom mitt print som jag designat för NLY Trend ut på nelly.com, jag designade även påskkort.
iI maj åt jag och Micke massa glass och njöt av solen. Jag fikade med mina fina klasskompisar vid vattnet och jag tog min kandidatexamen.
Juli var den bästa månaden, då firade jag och Micke 5 år tillsammans och en vitguldring fick en plats på min vänstra hand. Jag färgade även bort mitt röda hår.
I juli jobbade jag super mycket på Bikbok och när jag inte jobbade gick jag på afterwork med vänner.
I augusti var jag med fina vänner i Åhus och sedan med Micke och hans föräldrar på Hanö. Jag fyllde år och fick den finaste presenten av Micke.
I september gjorde jag min enda utlandsresa för 2012, hela min familj och kille åkte till London och hade en underbar weekend. Jag blev kär i enkelt och helvitt.
I oktober köpte jag min första bil, fick mitt drömjobb på Rekyl Reklambyrå, flyttade ifrån min älskling till Borås och var på maskerad.
November blev en stressig, rolig, jobbig månad och jag slutde lägga upp inlägg på bloggen.
December, god jul och gott nytt.